jueves, 25 de febrero de 2010

Isra en Ambisist


El corredor martorellenc de bicicleta de muntanya Israel Núñez, un dels més destacats de les nostres comarques, ha arribat a un acord per córrer amb l'equip Ambisist, després que hagin fructificat les negociacions que s'han dut a terme en el decurs dels darrers dies. Núñez procedeix de la formació Massi, a la qual havia corregut les darreres temporades.
El corredor de categoria elit podrà córrer, d'aquesta manera, les cites més importants del calendari estatal, com ara l'Open d'Espanya, la Copa Catalana Internacional, els campionats de Catalunya i d'Espanya i la Titan Desert africana. En aquesta prova, presentada a Manresa fa uns quants dies, precisament, defensarà el títol aconseguit en el 2009 ja que els organitzadors ja han anunciat la seva presència en la del 2010.
A més a més de Núñez, a l'equip Ambisist també hi ha un bon nombre de companys de les comarques de la Catalunya central, com ara Joan Llordella, Adrià Noguera, Cristofer Bosque, Xavier Martí, Ramon Rosanas, Adrià Martí i Joan Carles Carrillo.
Abans de passar-se a la bicicleta de muntanya, Israel Núñez, que enguany farà 31 anys, havia estat professional de ruta amb els equips Vila do Conde i Kaiku. En els seus inicis, però, ja havia provat aquesta especialitat i havia aconseguit proclamar-se campió d'Espanya de categoria júnior. Entre les fites del seu palmarès hi ha el títol català de bike marató de l'any 2006, en què va aconseguir una prova de la Copa Catalana de bicicleta de muntanya i també va ser tercer en el campionat estatal d'aquesta especialitat.

http://www.regio7.cat/esports/2010/02/24/israel-nunez-fitxa-lequip-gironi-ambisist/70758.html

1 comentario:

Passenger dijo...

Me alegro de que haya podido encontrar un equipo que le permita desarrollar todo su potencial. No le conozco personalmente, únicamente he coincidido con el en una pedalada de la Guardia Urbana de Barcelona, pero por lo que sé me parece un gran deportista y una mejor persona. ¡Suerte en esta nueva etapa!